Yngre kvinde hev pludselig en kniv frem og overfaldt parkeret bilist

En kvindelig bilist var fredag kortvarigt i livsfare, efter at hun blev angrebet i sin bil på Sydsjælland.

Danmark

En 23-årig kvinde er sent fredag eftermiddag blevet angrebet med kniv og lægtehammer, mens hun sad i sin parkerede bil i en indkørsel på Sydsjælland.

Det oplyser Lars Denholt, der er vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet modtog klokken 17.18 en anmeldelse fra den forurettede kvinde om hændelsen, der er sket på Ahornvej i Sandved vest for Næstved.

Kvinden sidder i sin bil i en indkørsel til et hus, da der kommer en jævnaldrende kvinde gående ud fra husets baghave med en pose i hånden.

»Det undrer bilisten sig over, og derfor ruller hun vinduet ned, og spørger kvinden, hvad hun laver«, fortæller vagtchefen.

I samme øjeblik finder kvinden en kniv frem fra sin pose og stikker ud efter den 23-årige gennem bilens vindue.

Bilisten forsøger at afværge stikket ved at tage hænderne op foran sig. Hun får et 1,5 centimeter dybt knivstik i den ene hånd samt nogle afværgeskader, oplyser vagtchefen.

»Mens gerningskvinden stikker ud efter bilisten, taber hun kniven ind gennem vinduet, siger Lars Denholt.

»Man skulle tro, at det ville få hende til at stoppe. Men i stedet finder hun en lægtehammer frem fra posen og slår den i forruden af bilen«.

Opereret i hånden

Det får ifølge vagtchefen bilisten til at gå yderligere i panik, hvorfor hun kører væk fra stedet og ringer til politiet.

Den forurettede bliver bragt til Slagelse Sygehus, hvor hun efterfølgende bliver opereret i hånden. I forbindelse med episoden har hun mistet en del blod, hvorfor hun kortvarigt er i livsfare.

Politiet leder fortsat efter gerningskvinden og beder vidner om at ringe til 114, hvis de har set kvinden før eller efter episoden.

Ifølge politiets signalement er kvinden mellem 20 og 25 år, omkring 160 til 170 centimeter høj, dansk af udseende og iført sort hue, sort vinterjakke og sorte bukser.

Vagtchefen oplyser, at det ikke var den forurettedes egen indkørsel, hun holdt parkeret i. Men han formoder, at den forurettede har haft et kendskab til huset eller dets beboere, siden hun spurgte ind til kvindens færden.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

 • 
  Arkitekt Jørn Utzon viser prototype på etfamiliehus i 1969.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?
  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?

  Henter…

  I dag er der premiere på dokumentarfilmen ’Jørn Utzon – manden & arkitekten’ om den dansker, der bl.a. tegnede Sidney-operaen: En bygning, der regnes med blandt det 20. århundredes mest ikoniske bygningsværker. Men hvordan endte Jørn Utzons hjertebarn, operaen i Sidney, som hans livs tragedie? Og hvorfor frøs danske arkitekter ham siden ud?

Forsiden

Annonce