Overgravet kabel stopper tog mellem Ringsted og Rødby

Et overgravet kabel skaber problemer for tog mellem Ringsted og Rødby. Problemet er tidligst løst klokken 17.

Danmark

Skal man rejse med tog på strækningen mellem Ringsted og Rødby mandag, kan det være en god idé at tjekke togdriften.

Den blev nemlig indstillet mandag middag mellem de to byer, efter at et kabel er blevet gravet over mellem Næstved og Lundby.

Det oplyser Banedanmark.

Mandag eftermiddag er togdriften så småt genoptaget mellem Ringsted og Vordingborg, hvor der kører et tog i timen.

Mellem Vordingborg og Rødby står togene fortsat stille, og de ventes tidligst at komme i gang igen klokken 19, oplyser DSB, som har indsat togbusser på strækningen.

Det overgravede kabel betyder, at der ikke er kontrol med togsignalerne det pågældende sted. Derfor oplyser DSB, at togene på en del af strækningen skal lokalstyres i stedet for fjernstyres.

Det vil har betydet, at man i løbet af eftermiddagen har kunnet åbne for togdriften på strækningen fra Ringsted til Vordingborg.

ritzau

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

Forsiden

Annonce