0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Simon Leviev sender mange billeder af sig selv i luksuriøse omgivelser - her om bord i en Ferrari. Privatfoto.

Cecilie blev franarret 1,5 millioner: »Det var bare et chok af den anden verden. Alt det, jeg troede, at han var, det var jo bare en løgn«

Han er dømt for svindel i Finland, efterlyst i Israel og meldt til politiet i Sverige og Storbritannien. Simon Leviev har franarret kvinder millioner af kroner, som blandt andet er brugt i København.

FOR ABONNENTER

Da Simon Leviev 8. april 2018 checkede ud efter to nætter på Hotel d’Angleterre, lød regningen på 27.305 kroner. Leviev betalte med et Mastercard, som der stod et andet navn på: Kortet var udstedt til Cecilie Schrøder Fjellhøy, 31-årig norsk webdesigner med bopæl i London.

Simon Leviev havde brugt kortet flittigt, siden han om fredagen var kommet til København og havde indlogeret sig på byens gamle prestigehotel på Kongens Nytorv. 136.000 kroner nåede han at spendere på dyre sko, solbriller, tøj og natklubber på de to dage i Danmarks hovedstad.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce