Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Ulmende brand i lejlighed dræbte kvinde i Randers

Beboere lugtede røg og slog alarm. Men en kvinde var allerede død, da brandfolkene nåede frem.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En 59-årig kvinde er natten til onsdag død i en brand i en lejlighed i Hospitalsgade i Randers, skriver amtsavisen.dk. Brandårsagen er endnu ukendt.

Hos brandvæsnet i Randers fortæller vagthavende indsatsleder Jørgen Hansen, at branden opstod i en lejlighed på fjerde sal. Han fortæller desuden, at den ikke har været voldsom.

»Det er det, vi kalder en ventilationsstyret brand. Der har været begrænset med ilt. Det gør, at der ikke opstår store flammer, men at det ulmer. Det udvikler røg og kulilte. Og det er ofte det, folk dør af i en brand«, siger Jørgen Hansen til Ritzau.

Branden blev anmeldt lidt efter klokken 01. Ifølge Jørgen Hansen var det naboerne, der kunne lugte røg, og som så ringede efter hjælp.

»Da vi kommer frem, har beboerne selv evakueret ejendommen. Vi går i gang med at slukke ilden og finder så en person liggende død i lejligheden«, fortæller Jørgen Hansen.

Han var ikke selv med til slukningen, men fortæller, at i den slags situationer lader brandvæsnet så vidt muligt den afdøde ligge. Det sker for at give politiet bedre muligheder for at afdække, hvad der nøjagtig er sket.

Ifølge Østjyllands Politi er der intet mistænkeligt ved branden.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden