Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Politividne: Svækket LTF er ført videre i strid med forbud

Byretten skal vurdere en episode fra Vestre Fængsel om råb og tatovering i relation til Loyal To Familia.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Siden banden Loyal To Familia (LTF) sidste år blev foreløbigt forbudt af Københavns Politi, er banden ikke gået i sig selv.

Den er svækket efter forbuddet, men den er blevet ført videre, slår en politiassistent fast, da han er indkaldt som vidne i Københavns Byret.

Politividnet arbejder i afdelingen for efterretning og analyse i sektionen i Københavns Politi, som beskæftiger sig med bandemiljøet.

Han er indkaldt torsdag indkaldt som vidne i Københavns Byret for at fortælle om bandemiljøet generelt.

Sagen drejer sig om en ung mand, der ifølge anklageskriftet mod ham forsøgte at holde liv i banden bag fængslets mure, mens han var fængslet.

Den 25-årige er tiltalt for på en gårdtur i Vestre Fængsel at have råbt 'LTF Forever - Forever LTF', som ifølge tiltalen er en parole, der bruges af banden.

Derudover skal han have nægtet at dække en tatovering af et LTF-symbol til, da han blev bedt om det i fængslet.

Da senioranklager Andreas Christensen spørger politividnet, om det er politiets vurdering, at LTF generelt stadig består, lyder svaret:

»Ja.

Da anklageren efterfølgende spørger, om det er politiets vurdering, at LTF er blevet videreført i strid med forbuddet, er svaret det samme.

Dog påpeger vidnet, at der er ændringer i den måde, banden fremstår på. Der bliver ikke i samme grad brugt symboler, og ledelsen opfattes som svækket.

Desuden skal afdelinger i Aarhus, Nivå og Hillerød være svundet ind, mens banden stadig huserer på Nørrebro, Fredericia og i Køge.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden