Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt

Social- og sundhedsassistent Latifah Adil El-Set sammen med en af beboerne på plejecentret Korsvang, Hanne Himmelstrup:. »Jeg kan mærke, at de ældre trækker sig eller bliver urolige, fordi vi har mere travlt«

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Udkant i uføre: Kommunen ville indføre landets ringeste hjemmehjælp. Så gjorde borgerne oprør. Nu peger sparekniven andre steder hen

Assens Kommune ville skære så dybt i rengøringen hos de ældre, at statsministeren og ældreministeren kaldte det forargeligt og uværdigt, og så blev det droppet. Men der er stadig velfærdsforringelser i gang. Daghjem lukker, opsøgende misbrugsbehandling er slut, personale på plejehjem er i fare. Politiken vendte tilbage.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Helge Kold har instrueret sin svigermor Musse på 95 i ikke at bruge ordet piskommune om Assens, når Politiken kommer. Vi skal tale med hende om, at lokalpolitikerne har lukket det daghjem, som Musse før blev kørt i bus til to gange om ugen for at være sammen med andre hjemmeboende ældre.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden