Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

To ældre kvinder mistede livet, efter at de blev påkørt af en stjålet bil i Valbyparken. Påkørslen skete i forbindelse med, at politiet jagtede bilen, som blev ført af en 13-årig dreng. Her undersøger politiet flugtbilen. Arkivfoto: Kenneth Meyer

Datter til offer: »Min retsbevidsthed er stærkt udfordret«

Rigsadvokaten konkluderede, at politiet var uden skyld, da to kvinder blev dræbt af en flugtbilist i Valbyparken. Datteren til en af de dræbte mener, at myndighederne lukkede sagen ned og dermed forpassede muligheden for at lære af tragedien.

Danmark
FOR ABONNENTER

Ulla Randorf var i Frankrig med familien, da hun fik det uvirkelige opkald: Hendes mor var sammen med en veninde blevet dræbt af en flugtbilist, som forsøgte at flygte fra politiet gennem Valbyparken.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden