Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Mandag morgen er der kun sporadiske efterladenskaber tilbage efter søndagens voldsomme uroligheder på Blågårds Plads på Nørrebro. Her ses resterne af en bål i nabogaden Korsgade.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Blågårds Plads dagen derpå: »Jeg var kun bange for politiet«

Biler blev afbrændt, og der blev kastet med brosten, da islamkritiker Rasmus Paludan søndag mødte op på Blågårds Plads for at demonstrere. Flere beboere synes, at politiet reagerede alt for voldeligt, og at islamkritikeren bør nægtes retten til igen at demonstrere på pladsen. Politiet kan ikke genkende udlægning.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En kvinde med en guldøl i hånden kigger over pladsen. Hun lukker øjnene og suger forårssolen til sig. På den tilstødende legeplads konkurrerer to drenge om, hvem der kan gynge højest. Mens en håndværker hamrer løs på den røde murstensface på en af de bygninger, der omgiver Blågårds Plads på Nørrebro i København.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden