Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Lørdag nat er der risiko for lokale skybrud, advarer DMI

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Trods sommervejr og 23 grader: DMI advarer om risiko for skybrud

I nat og i løbet af lørdag formiddag kan det gå løst, men det er umuligt at sige præcis hvor.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Selvom store dele af landet fredag eftermiddag kan nyde høj sol og sommerlige temperaturer, lurer uvejret lige rundt om hjørnet.

På det sociale medie Twitter advarer DMI om, at der natten til lørdag og hen ad formiddagen er risiko for voldsom regn og lokale skybrud på hele Sjælland og over Nordøstjylland.

»Det er svært at sige præcis, hvor skybruddet rammer, da det er meget lokalt. Det kan man næsten først se lige før, det starter«, siger vagtchef hos DMI Thyge Rasmussen og understreger, at den dystre vejrmelding kan nå at ændre sig.

»Det er stadig det, vi kalder en risikomelding. Det er ikke hundrede procent sikkert, at det kommer. Vi ved mere sidst på eftermiddagen«, siger han.

Det er blandt andet pludselige og kraftige regn- og tordenbyger over det sydlige og vestlige Jylland, over Fyn samt Lolland, der har fået DMI til at varsle skybrud.

Fredag eftermiddag ser det helt modsat ud på store dele af Sjælland og Bornholm, hvor flere kan nyde temperaturer på op mod 23 grader.

I løbet af natten, forventer DMI, at det klarer det op i den sydvestlige del af landet.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden