Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

22-årig sigtet for at stikke mand i hals under karneval

En mand fremstilles søndag sigtet for grov vold i Aalborg. Han stak angiveligt en person med en knust flaske.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En 28-årig mand slap heldigt blev lørdag stukket med en knust flaske under årets karneval i Aalborg.

En 22-årig mand er anholdt i sagen sigtet for grov vold. Han fremstilles søndag over middag med henblik på varetægtsfængsling.

Det oplyser vagtchef Poul Fastergaard ved Nordjyllands Politi.

»Gerningsmanden får snittet den forurettede i hovedet og halsregionen med den knuste flaske. Det er ikke sådan, at han kommer i livsfare på noget tidspunkt«, siger han.

De to mænd kendte ikke hinanden på forhånd, og politiet ved endnu ikke, hvad årsagen til volden var. Episoden fandt sted uden for indgangen til Kildeparken i Aalborg ud på eftermiddagen, og politiet var hurtigt på stedet.

»Under karnevalet er vi faktisk så massivt til stede, at der nærmest bliver råbt til nogle patruljer i nærheden, at det her er sket. De er der, stort set lige efter at det er sket«.

»Der er kun et minuts forskel på gerningstidspunkt og anholdelsen«, siger vagtchef Poul Fastergaard.

Mindre sager om narko og hærværk

Den 22-årige blev anholdt klokken 16.35 lørdag. Han fremstilles søndag klokken 14 stillet for en dommer ved Retten i Hjørring, med henblik på, at han kan blive varetægtsfængslet.

Manden, der blev stukket, blev bragt til hospitalet for behandling af sine skader. Han er blevet stukket i halsregionen og i højre side af ansigtet.

Karnevalet lagde lørdag roligt ud, men frem til klokken 20.30 samme aften var i alt 12 personer blevet anholdt for forskellige former for kriminalitet.

Det skriver Nordjyske.

Foruden sagen med den knuste glasflaske blev en anden person også udsat for grov vold. Her blev en mand sparket i hovedet af to andre under et optog. De to mænd er anholdt.

Der var desuden mindre sager om narko, hærværk, besiddelse af falske penge og brud på ordensbekendtgørelsen.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden