Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Politi efterlyser vidner til overfald på hundelufter i Ishøj

En hundelufter blev i marts overfaldet af en ukendt gerningsmand med en køkkenkniv. Politi søger vidner.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiet efterlyser vidner til et knivoverfald på en kvindelig hundelufter i Ishøj i marts. Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse mandag.

Kvinden blev overfaldet fredag 15. marts omkring klokken 19 af en ukendt gerningsmand med en køkkenkniv.

Under overfaldet kom kvinden lettere til skade, oplyser politikommissær ved Københavns Vestegns Politi Andreas Mollerup.

»Hun pådrog sig skader, som kan være opstået efter overfald med kniv«, siger han.

Hun pådrog sig skader, som kan være opstået efter overfald med kniv

Overfaldet skete på Ishøjstien ud for Baldershøj 24 i Ishøj. Gerningsmanden forsøgte at frarøve kvinden hendes hund, hvilket mislykkedes.

I forbindelse med overfaldet blev gerningsmanden bidt i låret af kvindens hund. Derfor kan han have haltet på det ene ben, da han efterfølgende stak af fra stedet.

Kvinden har over for politiet beskrevet manden som 40-50 år gammel og 180-190 centimeter høj. Han var almindelig af kropsbygning, lys i huden og talte gebrokkent engelsk med dansk accent.

Politiet hører gerne fra vidner

På gerningstidspunktet var han iført en knælang mørk jakke med hætten trukket op over hovedet. Desuden havde han armygrønne gummistøvler på.

Den kvindelige hundelufter havde tidligere samme dag spottet manden to gange. Det gjorde hun ved et naturområde mellem Ishøj Bygade og Pilemarksvej tæt på Ishøj Landsby.

Det samme havde to andre vidner.

Politikommissæren oplyser, at det ikke er lykkedes politiet at finde frem til gerningsmanden ud fra de foreløbige spor i sagen.

Derfor opfordres borgere til at tage kontakt til Københavns Vestegns Politi, hvis man har set eller kender til gerningsmanden. Det kan gøres på telefon 43861448.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden