Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Politi efterlyser vidner til overfald på hundelufter i Ishøj

En hundelufter blev i marts overfaldet af en ukendt gerningsmand med en køkkenkniv. Politi søger vidner.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiet efterlyser vidner til et knivoverfald på en kvindelig hundelufter i Ishøj i marts. Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse mandag.

Kvinden blev overfaldet fredag 15. marts omkring klokken 19 af en ukendt gerningsmand med en køkkenkniv.

Under overfaldet kom kvinden lettere til skade, oplyser politikommissær ved Københavns Vestegns Politi Andreas Mollerup.

»Hun pådrog sig skader, som kan være opstået efter overfald med kniv«, siger han.

Hun pådrog sig skader, som kan være opstået efter overfald med kniv

Overfaldet skete på Ishøjstien ud for Baldershøj 24 i Ishøj. Gerningsmanden forsøgte at frarøve kvinden hendes hund, hvilket mislykkedes.

I forbindelse med overfaldet blev gerningsmanden bidt i låret af kvindens hund. Derfor kan han have haltet på det ene ben, da han efterfølgende stak af fra stedet.

Kvinden har over for politiet beskrevet manden som 40-50 år gammel og 180-190 centimeter høj. Han var almindelig af kropsbygning, lys i huden og talte gebrokkent engelsk med dansk accent.

Politiet hører gerne fra vidner

På gerningstidspunktet var han iført en knælang mørk jakke med hætten trukket op over hovedet. Desuden havde han armygrønne gummistøvler på.

Den kvindelige hundelufter havde tidligere samme dag spottet manden to gange. Det gjorde hun ved et naturområde mellem Ishøj Bygade og Pilemarksvej tæt på Ishøj Landsby.

Det samme havde to andre vidner.

Politikommissæren oplyser, at det ikke er lykkedes politiet at finde frem til gerningsmanden ud fra de foreløbige spor i sagen.

Derfor opfordres borgere til at tage kontakt til Københavns Vestegns Politi, hvis man har set eller kender til gerningsmanden. Det kan gøres på telefon 43861448.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden