Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Uheld på drivvåde motorveje skaber seriøse kødannelser ind mod København

Morgentrafik præget af vandmasser, men der er sket få uheld, oplyser Vejdirektoratets Trafikcenter.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det var formentlig store vandmasser på kørebanen, der fik en bil til at køre galt på Amagermotorvejen ved af-kørselen mod Københavns centrum onsdag morgen.

Men selvom der nu i det store og hele er er ryddet op efter ulykken, har den udløst en kilometerlang kø af biler, der snegler sig afsted i morgentrafikken.

Køen starter helt ned på Køge Bugt Motorvejen, hvor bilisterene skal ruste sig med masser af tålmodighed og en forventet forsinkelse på op mod 50 minutter, oplyser Vejdirektoratets Trafikcenter.

»Det her sker jo midt i myldertiden, og der er rigtig mange, der tager denne vej ind til byen i de tidlige morgentimer, så det giver serise kødannelser også på de andre tilkørselsveje ind mod København«, siger vagthavende Jakob Riis-Petersen til Politiken kl. 7.15.

»Det giver altid problemer, når der er så meget vand. Så kører folk langsommere, og trafikken bliver mere træg og langsom, men vi har heldigvis ikke pt. andre hændelser, vi har haft en enkelt bil, der kørte af vejen længere nord på ved Motor Ring 3 ind mod byen, men det har ikke givet de store problemer«, siger han.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden