Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Jan Grarup (arkiv)

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

SAS: »Vi har aldrig oplevet dette før, og det er en rigtig uheldig og ulykkelig situation«

SAS Ground Handling vil nu gennemgå sine procedurer, efter at en medarbejder blev ramt af lynet.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det er en medarbejder fra SAS-selskabet Spirit Air Cargo Handling, som onsdag aften blev ramt af lynet i Københavns Lufthavn.

SAS oplyser torsdag formiddag, at mandens tilstand er stabil.

» Vores medarbejders tilstand er stabil, og vi følger situationen tæt. Det ser ud til, at lynet slog ned i en mast, som var tæt på vores medarbejder«.

»Vi har aldrig oplevet dette før, og det er en rigtig uheldig og ulykkelig situation. Vi vil nu gå igennem vores procedurer sammen med lufthavnen«, lyder det i et skriftligt citat fra Hans Henrik Spangenberg, administrerende direktør i SAS Ground Handling.

SAS ønsker ikke at svare på, hvilken opgave medarbejderen varetog, og flyselskabet oplyser, at det på nuværende tidspunkt ikke ønsker oplyse yderligere.

Det var onsdag aften, at den 58-årige mand blev ramt af et lyn. Københavns Politi modtog anmeldelsen om hændelsen klokken 22.25.

Han blev bragt til Rigshospitalet, og han blev tidligt torsdag morgen meldt uden for livsfare.

Maria Noel, kommunikationsrådgiver i Københavns Lufthavn, fortæller, at lufthavnen løbende holder øje med vejret og sender meldinger om det. Derefter er det op til de enkelte selskaber i lufthavnen at agere ud fra meldingerne.

»Ud over det er vi i gang med at kigge på, om noget i denne proces kan gøres anderledes. Det er naturligvis noget, som man kigger på med det samme«, siger Maria Noel.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden