Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Mathias Christensen/Mathias Christensen
Foto: Mathias Christensen/Mathias Christensen

Skattechef, Lisbeth Rømer, afviser, at hun optrådte forkert, da hun som udbyttechef i Skat gav en rundtur til Københavns seværdigheder til ledende ansatte i et firma, der nu er sagsøgt i skandalen om svindel for milliarder.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Udbyttechef på rundtur i København med hovedaktør i svindelsag: »De sagde, de ville sikre sig, at de gjorde det rigtigt«

Lisbeth Rømer afviser, at hun optrådte forkert, da hun som udbyttechef i Skat gav en rundtur til Københavns seværdigheder til ledende ansatte i et firma, der nu er sagsøgt i skandalen om svindel for milliarder. Rundturen foregik to år før en række opsigtsvækkende frokoster med fadøl mellem en ansat i Rømers lille afdeling og en svindelmistænkt direktør fra London.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mange husker formentlig Sven Nielsen, som blev så gode venner med en direktør fra London, at direktøren flere gange fløj til København for at spise frokost og drikke fadøl med Skat-medarbejderen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden