0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Allan Andersen lever på gaden: »Jeg har sovet det samme sted i syv år, men jeg er da bange for, om politiet kan finde på at sigte mig og give mig et zoneforbud«

Politiet har på en uge ryddet to utryghedsskabende lejre i København. Langt færre sigtes for at bo i forbudte lejre end før, men de hjemløse frygter stadig bøder og zoneforbud

Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Gadesovere har efterladt bestik og pande, efter utryghedsskabende lejr torsdag blev ryddet i Sydhavnen i København.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Et grønt net med en håndfuld friske løg tyder på, at nogen har slået lejr på græsset bag Sydhavn Station, mellem skinnerne og Gammel Vasbygade indtil for meget kort tid siden.

De har spist roastbeef, dåsemad, jordnødder og vandmelon. De har tilberedt maden på en pande, varmet op på et bål og spist med kniv og gaffel, som ligger her endnu. De har sovet på grønne liggeunderlag, som de har efterladt i det tørre græs under træet ligesom relativt nye træningssko og en hårbørste.

På den anden side af skinnerne lugter der på samme måde af, at nogen holder til under den massive betonbro. Ved højlys dag er der mennesketomt i krattet, men brugt toiletpapir og ekskrementer ligger på jorden sammen med støvede madrasser og et par lyserøde bukser.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce