Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Alastair Grant/Ritzau Scanpix
Foto: Alastair Grant/Ritzau Scanpix

Donald Trump er her på statsbesøg i Storbritannien. De danske betjente har foreløbigt ikke set noget til den amerikanske præsident.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiet brugte fire millioner kroner på Trumps aflyste besøg i Danmark

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiet brugte fire millioner kroner på præsident Donald Trumps aflyste besøg. Det fremgår af en aktindsigt, som Radio24syv, Jyllands-Posten og DR har fået.

Heri står der, at Rigspolitiet skønner, at de samlede udgifter, der er forbundet med det aflyste statsbesøg besøg udgør fire millioner kroner.

Udgifterne dækker blandt andet over kompensation som følge af inddragede fridage og annullering af planlagt indkvartering.

Den amerikanske præsident skulle efter planen have besøgt Danmark 2.-3. september, men mindre end to uger før meddelte Trump, at han ikke kom alligevel.

Trump aflyste besøget natten til onsdag 21. august. Det skete, efter at statsminister Mette Frederiksen (S) havde slået fast, at Grønland ikke er til salg og havde kaldt debatten om salg af øen for »absurd«.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden