0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Venstres formænd har i årevis huseret i hjørnevinduet yderst til højre eller venstre lige under Christiansborgs kobberbelagte tagkonstruktion. Til venstre, når de har været statsministre. Til højre, når de har været i opposition. I 2011 drømte Søren Pind hede, forgæves drømme om et formandskandidatur.

Søren Pind: »Jeg følte mig dygtigere end Kristian Jensen«

Politikere plejer at være fulde at lovord over for embedsværket, når de skriver erindringer. Eks-minister Søren Pind er anderledes. Integrationsministeriet kunne ikke prioritere sagerne. Finansministeriet korrigerede i PET’s trusselsvurdering af sparehensyn. Generelt savner statsadministrationen juridisk kompetence.

FOR ABONNENTER

I disse uger med undtagelsestilstand i Venstres øverste geledder er der en del mennesker, som har kontaktet Søren Pind for at forhøre sig, om han monstro går rundt og ærgrer sig lidt over, at han sprang fra sidste år og forlod hele butikken iført pompøs ministeruniform. Naturligvis med det underforståede budskab, at chancen for et gedigent avancement til partiets øverste poster nu er til stede som ved et trylleslag.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts