Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En god dag for Sam Smith og en dårlig dag for bærer af forlovelsesring

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En god dag for ...

Sam Smith. Den britiske sanger Sam Smith vil hverken opfattes som en mand eller som en kvinde, men ser sig selv som nonbinær. Sangeren vil derfor ikke omtales som han eller ham, som det hidtil er sket, men beder på Twitter om at blive kaldt they og them, på dansk de/dem. Derfor skriver de »I dag er en god dag. Efter at have været i krig med mit køn hele livet har jeg besluttet mig for at acceptere mig selv som den, jeg er, både indvendig og udvendig«. De skriver også, at de har været særdeles nervøse, fordi andres mening er vigtig, at det ikke er nemt at ændre vaner, og at de ved, at andre vil begå fejl og bruge de forkerte termer. »Men alt, jeg beder jer om, er, at I please please prøver. Jeg håber, at I kan se mig, som jeg ser mig selv nu. Tak«. Det er da en god dag, når man finder modet til at stå ved, hvem man er.


En dårlig dag for ...

Jenna Evans. Forleden befandt den amerikanske kvinde sig i et højhastighedstog sammen med sin forlovede. Nogle ubehagelige typer dukkede op, og hvad gør man så, når man er bange for, at de vil stjæle ens 2,4-karats (læs pænt store) diamantring? Jenna Evans slugte resolut ringen. Og så vågnede hun. Morede sig over sin hektiske og meget livagtige drøm. Før hun kiggede på sin finger og opdagede, at der faktisk ikke sad nogen ring på den, skriver NBC News. Lægerne besluttede sig for, at ringen ikke skulle passere gennem hende, men fandt den i stedet med et kamera i hendes tarm. Ringen er nu tilbage på hendes finger (formentlig efter grundig rengøring), og Jenna Evans har lovet, at hun ikke sluger den igen. Det er planen, at hun bliver gift i maj 2020.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden