0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sass på spørgsmålet om, hvad der er sket på 14 dage: »Det må du prøve lige at tænke igennem, Sherlock«

Henrik Sass Larsen forlader dansk politik til fordel for en direktørpost i det private. Han mindes sin tid i politik med glæde, men kommer ikke til at savne modstanden mod de gode ideer. Og så afviser han enhver kritik af, at han som socialdemokrat skal stå i spidsen for kapitalfondes interesser.

Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Henrik Sass Larsen forlader Folketinget og har ingen planer om at blande sig i dansk politik fremover.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Henrik Sass Larsen har tydeligvis travlt.

Han ringer til Politiken, præcis 8 minutter efter at vi har sendt en mail af sted til Socialdemokratiet og anmodet om interview med manden, der efter godt og vel 20 år i Folketinget nu forlader dansk politik til fordel for en direktørstilling i DVCA, der er brancheforening for venture- og kapitalfonde samt business angels. Han træder dermed i fodsporene på tidligere DVCA-direktører som Henriette Kinnunen og Jannick Nytoft.

Sass’ 20 år i politik dækker over en mangeårig rolle som chefstrateg i Socialdemokratiet, hvor han især har været tæt på partiets seneste to formænd, Helle Thorning-Schmidt og Mette Frederiksen. Sass har også 2 år som erhvervsminister på cv’et, men det kunne givetvis være blevet til endnu flere ministerår, hvis ikke han var blevet droppet af Helle Thorning på grund af en famøs rockerkontakt og et PET-notat.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce