0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ellemann holder liv i regionernes fremtid

Jakob Ellemann-Jensen brugte sin første dag på at lægge luft til Inger Støjbergs idé om at bevare regionerne. Men forgængerens velfærdsløfte lever endnu, om end det skal justeres.

Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er ikke nogen overraskelse. Alle har vidst det længe, men lørdag blev det officielt. Jakob Ellemann-Jensen er Venstres nye formand. Pressen konfronterede efter kroningen den nye formand med spørgsmål til den politik, som Jakob Ellemann-Jensen ønsker at føre.

Eksempelvis om regionerne. Den nyvalgte næstformand, Inger Støjberg, gav i en kronik i Avisen Danmark fredag udtryk for, at hun ønsker, at man bevarer regionerne. Men det ville Jakob Ellemann-Jensen hverken svare ja eller nej til.

»Det er en diskussion, vi skal have i Venstre og i vores bagland. Vores ønske til sygehusvæsenet i Danmark handlede om at gøre det bedre for patienten, sikre bedre sammenhæng og at sikre mindre forskelle rundt i kongeriget. Det med regionerne blev så det eneste, det handlede om. Og det er en ting, vi skal diskutere, inden vi kommer med vores eget oplæg på sundhedsområdet«.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce