Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Denne artikel er en gave fra Lars Igum Rasmussen. Som Politiken-abonnent kan du ubegrænset dele artikler med dine venner og familie.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Nima Taheri
Foto: Nima Taheri

Peter Lotinga har klaget over den behandling, hustruen Vibeke Hedetoft fik på Slagelse Sygehus op til sin død. Indtil videre har han ventet ni måneder på svar.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Peter Lotinga har stadigvæk ikke fået svar på den klage, han sendte for ni måneder siden: »Jeg får aldrig min kone tilbage. Men når jeg får svar, kan jeg forhåbentlig få fred«

Peter Lotingas kone døde under en hospitalsindlæggelse, som han finder dybt kritisabel. Derfor har han klaget til Styrelsen for Patientklager. Nu har han ventet på svar i ni måneder. Og intet tyder på, at det kommer foreløbig.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En majdag i 2018 står Peter Lotinga i sin indkørsel med lægevagten i telefonen. Han er gået udenfor, for han kan ikke høre, hvad lægevagten siger, når han er inde i huset. Der ligger hans kone gennem 46 år, Vibeke Hedetoft, og skriger af smerte.

Tillykke med gaven!

Du skal blot oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden