0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madspilds-eksperten kigger i grøntsagsskuffen: »Det der bekymrer mig«

Det meste madspild sker hjemme i vores egne køkkener. Familien Outzen Foghsgaard tænker allerede meget over klimaet, men et besøg fra en madspildsekspert viste, at der alligevel er en del, de kan gøre.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Andreas Merrald
Foto: Andreas Merrald

Lene Outzen Foghsgaard (th) peger selv på grøntsagsskuffen, som et sted, hvor det er let at brænde inde med grøntsager. Madspildsekspert Yvonne Luff Gottfredsen har gode råd til, hvordan det undgås.

Danmark

Nederst i det mandshøje køleskab er hele to grøntsagsskuffer. Her ligger et halvt blomkålshoved, trekvart broccoli, lidt løse gulerødder og en humpel agurk imellem hinanden.

»Det der bekymrer mig lidt. Hvordan er det organiseret?«.

Yvonne Luff Gottfredsen står bøjet over skufferne. Hun er madspildsekspert på besøg i det åbne hvide køkken hos familien Outzen Foghsgaard i Søborg ved København for at give gode råd til at undgå madspild.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts