0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af Marie Blønd. Som Politiken-abonnent kan du ubegrænset dele artikler med dine venner og familie.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Frustreret mor: »Det er et meget lille plaster på et stort åbent sår«

Minimumsnormeringer er kommet på finansloven. Men aftalen er ikke tilstrækkelig, mener Stella Mia Sieling-Monas fra forældrebevægelsen Hvor er der en voksen? Hun frygter, at hendes datter Cornelia ikke når at opleve bedre normeringer.

Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Stella Mia Sieling-Monas er bekymret for, om hendes datter Cornelia når at opleve flere pædagoger i børnehaven.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En krydret duft af gløgg rammer som en mur, når man træder ind i udflytterbørnehaven Høbjergs opsamlingslokaler. Udenfor er en bus netop nået gennem den københavnske myldretrafik og holder parkeret, indtil en flok børnehavebørn er nået ud.

Få minutter efter vælter det ind med flyverdragter og nissehuer i ’opsamleren’, som lokalerne, hvor forældre henter deres børn, kaldes. I dag skal børnene dog ikke hentes med det samme, men derimod blive til julehygge. Med æbleskiver i udsigt får de fleste hurtigt vrikket sig ud af flyverdragten og fulgt med gløggduften ind i julestuen.

Under en af nissehuerne er 3-årige Cornelia Sieling-Monas. I garderoben finder hun til stor gensynsglæde sin mor, Stella Mia Sieling-Monas. Om lidt skal de deltage i festlighederne, og så skal Stella Mia Sieling-Monas spise en masse pebernødder, fortæller hun sin datter. Cornelia modtager meldingen med hovedrysten og et smil:

Du er der næsten

Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden