0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Alen Domazet
Foto: Alen Domazet

Alen Domazet har skrevet og tegnet til sine tre levende børn. Det er blevet til bogen 'Da Marlon døde'. Tegningen her er fra bogen.

Der gik 20 timer, inden en læge tilså ham. Nu er Marlon væk

Marlon Idriz Domazet blev født 5. april 2017. 13 dage senere døde han. Af meningitis, der blev opdaget for sent. Hans mor har siden ledt efter svar fra hospitalet. Hans far leder efter sig selv. I ord og streger på papir.

FOR ABONNENTER

Marlon Domazet kommer til verden med 3.750 gram på kroppen. Han er nysgerrig, mild og spiser godt. Og da han en uge gammel er til hørescreening på hospitalet, er han helt perfekt.

Men så – fra den ene dag til den anden - bliver han svær at trøste. Hans forældre, Sidsel og Alen Domazet, går rundt med ham og forsøger at få ham til at falde til ro. De bærer ham i favnen og går ture med ham i barnevognen, så han kan få sovet. Men han vågner hele tiden og græder. Efter et døgns tid kan han heller ikke finde ro ved Sidsels bryst.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu