0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Giv en julegave, der glæder langt ind i det nye år. Giv et abonnement på Politiken

To mænd med lange fuldskæg og tildækket kvinde var tilknyttet lejlighed i Greve, som var mål for antiterroraktionen

Høje natlige lyde fra lejlighed og natlige vandreture var en del af den mistænkelige adfærd fra to mænd i Gersagerparken, hvor politiet foretog en af terroranholdelserne.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

To mænd med mørke skæg og en til tider ret speciel adfærd beboede den lejlighed på 5. sal i Gersagerparken i Greve, hvor politiet onsdag slog til med en tungt bevæbnet styrke og bombeeksperter i en anholdelses- og ransagningsaktion flere steder i landet mod en formodet terrorgruppe.

Politiken besøgte torsdag opgangen i Greve, hvor det defekte trappelys blinkede over et dørskilt med to arabiskklingende herrenavne og en dørmåtte med teksten: ’Welcome home’.

På trods af at de to mænd i lejligheden øverst i opgangen var »næsten ubehageligt overdrevent høflige«, var nogle af naboerne alligevel utrygge ved dem, når de mødte dem på trappen eller på parkeringspladsen.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce