Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

    Alt om Corona­virus

Miklos Szabo/Miklos Szabo/TV2
Foto: Miklos Szabo/Miklos Szabo/TV2

Nyhedsvært Karen-Helene Hjort er en af de 16 ansatte på TV2, der har været i tæt kontakt med den TV2-redaktør, der tidligere i dag blev testet positiv for coronasmitte. De næste 14 dage er hun derfor i hjemmekarantæne

Tv-vært er i hjemmekarantæne: Må undvære sin datter i 14 dage

Nyhedsvært Karen-Helene Hjort skal de næste 14 dage forblive inden døre i sin lejlighed. Hun har arbejdet tæt sammen med coronasmittede dansker.

Danmark

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

TV2’s nyhedsvært Karen-Helene Hjort er en af de 16 medarbejdere på tv-stationen, der er røget i hjemmekarantæne, efter at TV2-redaktør Jakob Tage Ramlyng tidligere i dag blev erklæret positiv for coronavirus.

Jakob Tage Ramlyng var kommet hjem fra skiferie i det nordlige Italien, da han onsdag ved frokosttid fik det dårligt og måtte tage hjem fra arbejde. Forinden havde han været i kontakt med familiens egen læge, fordi hans kone havde influenzasymptomer. Lægen gav grønt lys til, at Jakob Tage Ramlyng tog på arbejde, hvis han følte sig frisk til det, da hans kone formentlig blot var syg af en almindelig influenzavirus.

Når Karen-Helene Hjort er sendt i hjemmekarantæne, skyldes det, at hun i går, hvor den coronaramte TV2-redaktør var på arbejde, arbejdede tæt sammen med ham.

»Jeg har siddet til møde med ham, og jeg har siddet lige over for ham. Alle, der har været i tæt nærhed med ham i mere end 15 minutter, er sat i karantæne«, siger hun til TV2.dk.

Karen-Helene Hjort og hendes kolleger er sendt i karantæne i 14 dage. Karantænen betyder blandt andet, at hun ikke kan se sin syvårige datter de næste 14 dage. Heldigvis har hendes datter tilfældigt været hos sin far siden onsdag, og datteren har derfor ikke været udsat for smittefare, understreger hun.

De karantæneramte TV2-medarbejdere vil de næste 14 dage være i tæt kontakt med de danske sundhedsmyndigheder. De skal selv stå for at holde øje med, om de får feber. Hvis de begynder at udvise symptomer, vil de blive testet.

Jakob Tage Ramlyngs kone og to børn er testet negative for coronavirus indtil videre.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden