0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ekspert: Risiko for inhabilitet i sagen om milliardkrav mod Bech-Bruun

Kammeradvokaten og Skattestyrelsen burde have undgået mistanke om falske lodder i vægtskålen med en ekstra uvildig vurdering, mener juraprofessor.

Ernst van Norde/Ernst Van Norde
Foto: Ernst van Norde/Ernst Van Norde
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Et af Danmarks største advokatfirmaer, Bech-Bruun, bliver mødt med et historisk stort erstatningskrav på 1,2 milliarder kroner fra Skattestyrelsen, efter anbefaling fra Kammeradvokaten. Kammeradvokaten skal selv føre sagen for Skattestyrelsen. Den opsigtsvækkende sag skader omdømmet for Bech-Bruun, som er en af Kammeradvokatens største konkurrenter.​​

Tilsammen kan det i offentligheden skabe et indtryk af, at sagen er »et hundeslagsmål med falske lodder i vægtskålen«, skriver Michael Gøtze, professor og forskningscenterleder ved Det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet, i et debatindlæg i Politiken i dag.

Michael Gøtze mener, at det havde været ønskeligt, hvis Kammeradvokaten »i en sag af netop denne karakter havde indhentet en second opinion i erstatningssagen for at undgå at fremstå uheldigt«, skriver han.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere