0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Andreas Houmann/Frederiksberg Kommune
Foto: Andreas Houmann/Frederiksberg Kommune

"Selv om Ekstra Bladet gerne vil få det til at fremstå meget kulørt, så er historien om vores hjem egentlig meget ligetil", skriver borgmester Simon Aggesen på Facebook om en bolighandel med en bibelskole, der indbragte ham godt 11 millioner. Men hvorfra fik borgmesteren ideen?

Bibelskole fungerede som mellemmand i sag om borgmesters boligfinte til millioner

Sagen om Frederiksberg-borgmesterens lejlighedssalg med en gevinst på godt 11 millioner kroner bliver stadig mere speget. En bibelskole måtte træde til for at handlen faldt på plads, fordi et udlejningsselskab ikke turde leje ud til en falsk marquis med en dom for bedrageri.

FOR ABONNENTER

Siden Ekstra Bladet forleden kunne afsløre, hvordan Simon Aggesen i 2016 havde held til at købe en 460 kvadratmeter lejlighed på Frederiksberg Alle fra en bibelskole og overtale »den falske marquis« Marcel de Sade til at opgive sin uopsigelige lejekontrakt og flytte til en anden adresse, har oasen med de godt 100.000 indbyggere midt i København ikke rigtig været den samme.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.