0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

»Det er kun i fængsler og på hospitaler, madlavning er forbudt. Er vi i fængsel?«

Beboerne på Hjemrejsecenter Avnstrup kan ikke forstå, hvorfor de ikke selv må lave mad. Nu er de begyndt at protestere mod cafeteriemad.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Aya Jilani er træt af at spise cafeterie-mad til alle måltider hver dag. Især når den er så ulig den mad, hun er vokset op med, fortæller hun.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Selv om køkkenet er stort, virker det ikke sådan, fordi det er så overfyldt. Det er tydeligvis beregnet til mange kokke på en gang, og der er da også gryder, kasseroller og skåle på hvert eneste køkkenbord. Det eneste, der ikke er i overflod, er madvarerne. Faktisk kan man næsten ikke se dem.

»Det her er min del af køkkenet«, siger Aya Jilani og peger på den bageste af fire køkkenøer.

»Jeg har fået en af de store køkkenpladser, selv om vi er en lille familie«, tilføjer hun.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter