0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

»Der bliver talt meget om sex i køkkenerne«

En sexistisk kultur i køkkenet kan skabe et hårdt arbejdsmiljø for kvinder såvel som mænd, fortæller restauratør.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Der er ikke samme sexistiske snak og tone i kantiner som i køkkenerne på restauranterne, fortæller Trine Hahnemann, som har været indehaver af begge dele.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hele sit liv har Trine Hahnemann arbejdet i restaurationsbranchen. Hun er ikke fagudlært kok, men har alligevel besøgt mange køkkener i og uden for Danmark og været chef for kantiner. I dag ejer hun Hahnemanns Køkken.

Et helt liv i branchen har sat sine spor, og det skyldes især, at restaurationsbranchen er så mandsdomineret. Måske netop derfor er Trine Hahnemann en af de store stemmer i kvindernes kamp om en plads i køkkenet. En plads, de stadig må kæmpe hårdt for at beholde.

»Kvinder regnes ikke for at være lige så gode kokke, og de skal ofte arbejde dobbelt så hårdt for at opnå det samme som mænd«, fortæller hun.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce