0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Laura Glavind følte sig heldig over at få et job som nyuddannet, men der går ikke længe, før en kollegas kommentarer og chikane gør hende usikker på sit værd. Hun mister troen på, at hun vil kunne komme væk og få et andet job. Så hun bliver. Indtil hun ikke kan få vejret, er svimmel og har hovedpine og må give op.

Laura Glavind oplevede mobning og klask i røven fra en kollega. Men det var hende, der måtte trække sig fra jobbet

For sociologen Laura Glavind blev hendes første job på en stor uddannelsesinstitution i København et halvandet år langt mareridt med mobning fra en kollega, klask i røven og et par hænder bagfra i en mørk fredagsbar. Hun forsøgte at råbe ledelsen op, men endte med at trække sig fra jobbet efter en alvorlig stressreaktion. Ledelsen og kollegaen kan ikke genkende oplevelserne, som de er beskrevet, men beklager forløbet. Her er Laura Glavinds historie.

FOR ABONNENTER

På det seneste har hun haft åndenød, når hun har forsøgt at falde til ro om aftenen. Hendes kæreste har sagt, at han bliver stresset af at ligge ved siden af og høre hende hive efter vejret. Men nu føler hun sig også svimmel, og hendes hoved dunker.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden