0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Anden halvleg: Husk at koge din g-streng grundigt

Engang troede jeg, at heldet følger den kække. I dag ved jeg, at vejen frem er god hygiejne.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Per Munch
Foto: Per Munch

Samsøfærgen med egen kajak på vogndækket, en båd i båden.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg gør det cirka hver tredje måned. Koger mine basstrenge. Med sulfo og aftørring i et af husets viskestykker.

For når man spiller elbas, sætter fingerfedt, ølsjatter og gammel hud sig i metallets vindinger, og så ryger først overtonerne og siden selve vibrationen i strengen. Til sidst lyder det, som om at man er tilbage i det store spisefrikvarter og spiller ’bas’ på en elastik rundt om madkassen.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement