0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Katrine Hørup Noer
Foto: Katrine Hørup Noer

En dag på en af Danmarks billigste efterskoler: »Der var nogle, der troede, at jeg var en Brian fra Jylland. Men så, hver gang jeg talte med folk, sagde de: »Gud, Villads, du er jo meganice««

Nørrebro er ikke farligt, i Hellerup kan man altså godt være flink, og ham der Brian med knallerten, han findes ikke. I hvert fald ikke i én bestemt by – slap af, Randers. Og så neglelak, makeup, røgelse, halskæder, halsbånd og snakke om følelser, både de store, der får en til bløde.Det er drengene på værelse 4 enige i. Villads, Elliot og Atilla hedder de, som Politiken svært forpustet haltede efter en hel dag på Smededal Efterskole. For at blive klogere på, om det er et sted for alle. Mød dem her.

FOR ABONNENTER

17-årige Villads Panduro Clemmesen fra Rødovre løfter hovedet fra puden i sin underkøje og ser en smule desorienteret ud i rummet. Først på mig, så på gulvet, så på mig igen og så på ingenting:

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce