0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af Bent Dahl Jensen. Som abonnent kan du frit dele artikler med familie og venner – det kræver kun, at de logger ind eller opretter en profil.

Næste:
Næste:
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

Gruppen bliver næsten kun nævnt i forbindelse med arbejdsløshed, kriminalitet og mislykket integration. Nu er den begyndt at tage til genmæle

I protest mod negativ omtale er dansksomaliere begyndt at fejre egne sejre. 33-årige Ayan Abdiaziz og hendes søstre er nomineret i årets Somalisk Award Show.

FOR ABONNENTER

»Vi hedder Hiddowear og har en butik i Griffenfeldsgade på Nørrebro. Vi er familieejet og er nogle søstre, som har startet butikken. Vi er superspændte. Vi er glade og taknemmelige for nomineringen, og vi glæder os til at være med til at fejre det. Vi ses!«, siger hun, før musikken begynder igen, og de andre nominerede præsenterer sig.

Du er der næsten

Du behøver ikke et abonnement for at læse artiklen. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Annonce

Læs mere

For abonnenter

Annonce