0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af Lars Werge. Som abonnent kan du frit dele artikler med familie og venner – det kræver kun, at de logger ind eller opretter en profil.

Næste:
Næste:
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Fra gruppeformandskontoret på Christiansborg har Karsten Lauritzen udsigt til sin nye arbejdsplads hos Dansk Industri på Rådhuspladsen i København. Foto: Miriam Dalsgaard

»Jeg forlader politik, fordi jeg har truffet et valg for min familie om at lave noget andet«

Udsigten til en fremtid som familiefar har fået Venstres gruppeformand Karsten Lauritzen til at skifte toppolitik ud med et job som branchedirektør i Dansk Industri. Han føler sig næsten overbevist om at blive skudt andre motiver i skoene.

FOR ABONNENTER

Jeg spørger, om det har været nemt eller svært at delagtiggøre offentligheden i beslutningen om at forlade politik efter 15 år som folketingsmand, minister med mere til fordel for et job som branchedirektør i Dansk Industri. Svaret er en variant af »både og«. Tilsat slet skjult forhåndsindignation over at levere et budskab, som næsten med sikkerhed vil blive fortolket til noget andet.

Du er der næsten

Du behøver ikke et abonnement for at læse artiklen. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Annonce

Læs mere

Mere fra os

Annonce