0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Eva Gram og Simon Arnbjerg havde to børn, da de fik og mistede deres tredje barn, Pelle., under graviditeten. Kærligheden til ham, er lige så stærk som til deres andre børn, fortæller de

»Meningen var, at vi skulle give ham kærlighed i et helt liv. Vi fik kun 12 minutter«

Da Eva Gram og Simon Arnbjerg mistede sønnen Pelle halvvejs gennem graviditeten, blev de indlagt på en skærmet afdeling på Aarhus Universitetshospital. Her tilbydes forældre ro, tid til og mulighed for at tage afsked med deres barn.

FOR ABONNENTER

Mavepinen tog til, og Eva meldte sig syg fra sit arbejde som lærer. Hun tog en lur, fik det bedre og hentede børnene på dengang seks og tre år i skole og børnehave. Bagefter gik hun en tur. Da hun sad i sofaen om aftenen, føltes hende trusser lidt våde. Hun skiftede dem, da hun gik i seng, uden at tænke nærmere over det. Men da Simon lidt senere kom ind i soveværelset, vågnede hun og bemærkede, at der var blevet vådt i sengen. Det føltes ikke alarmerende, men Simon og Eva blev enige om at ringe til akutmodtagelsen på Aarhus Universitetshospital.

Prøv 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Mere fra os

Annonce