0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

»Hvorfor skulle jeg tilbage til et sindssygt karriereræs i en branche, hvor man skal have skarpe albuer?«

Nanna Salver finder arbejdsglæde i friheden. Hun droppede derfor ud fra journaliststudiet og blev selvstændig yogalærer. Men det løber ikke rundt økonomisk – overhovedet.

FOR ABONNENTER

Jeg har længe tænkt over, hvordan jeg kunne få en fleksibel og flytbar karriere. Lige siden jeg var på den klassiske sabbatårsrejse. Derfor søgte jeg ind på journalistik på Roskilde Universitet. Så tænkte jeg, at jeg kunne arbejde freelance, og jeg ville kunne flytte mig rundt i verden. Undervejs i min studietid fik jeg at vide, at det ville blive en udfordring, men det var min motivation for at søge ind. At der var en vis grad af frihed i den karriere, man kunne skabe.

Men så blev jeg gravid. Jeg havde lige skrevet bachelor, og jeg var stadig i gang med studiet. Sideløbende arbejdede jeg i en mindre medievirksomhed. Det kørte bare. Jeg havde praktiseret yoga i mange år, og de har uddannelser rundtomkring i verden. Så tænkte jeg, at det var nu, det skulle prøves. Jeg rejste til USA og var der i 10 dage, og det var bare en ahaoplevelse.

Få flere sider for kun 1 kr.

Hos Politiken giver vi plads til flere perspektiver, så du kan blive klogere på, hvad andre mener.

Prøv 30 dage for 1 kr.

Annonce