Regeringen og DF har lavet et udkast til et såkaldt paradigmeskifte i udlændingepolitikken.
Politiken har gennemgået det med Socialdemokratiets udlændingeordfører, Mattias Tesfaye.
For tre år siden ankom flere hundrede flygtninge til Rødby med tog. De blev stoppet af politiet og begyndte at gå ad motorvejen mod København. En bil kørte forbi og kastede en pakke vandflasker ud. Et øjeblik opstod der lidt tumult, for alle var tørstige.
Foto: Lasse Kofod

Regeringen og DF har lavet et udkast til et såkaldt paradigmeskifte i udlændingepolitikken. Politiken har gennemgået det med Socialdemokratiets udlændingeordfører, Mattias Tesfaye. For tre år siden ankom flere hundrede flygtninge til Rødby med tog. De blev stoppet af politiet og begyndte at gå ad motorvejen mod København. En bil kørte forbi og kastede en pakke vandflasker ud. Et øjeblik opstod der lidt tumult, for alle var tørstige.

Danmark

Her er de 9 forslag til stramninger af udlændingepolitikken – Socialdemokratiet er positive over for de fleste

De 9 punkter stammer fra regeringsnotatet ’Hjemrejseprogram – flygtninge med midlertidig beskyttelse – Udkast’, som Politiken har haft adgang til at se.

Danmark
FOR ABONNENTER

Politiken har gennemgået regeringen og DF’s udkast til et såkaldt paradigmeskifte i udlændingepolitikken med Socialdemokratiets udlændingeordfører, Mattias Tesfaye.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce