Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Det sagde Hedegaard til blogsitet Snaphanen

Trykkefrihedsselskabets formand, Lars Hedegaard, udtalte sig for nylig i et længere videointerview til blogsitet Snaphanen om muslimer. Interviewet varer i alt 31 minutter. Her er et udpluk af de mest kontroversielle citater.

Fakta
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Muslimer må gerne lyve »Når som helst det er tilrådeligt for en muslim at skjule sine sande intentioner ved at lyve eller aflægge en falsk ed i hans eller Islams tjeneste, er det enten anbefalet eller ok at gøre det. Det betyder selvfølgelig ikke at alle muslimer lyver, men at man aldrig kan vide det«.

»En muslim må gerne sige at han er konverteret til kristendommen, han må gerne aflægge falsk vidnesbyrd i retten - han kan gøre, hvad der passer ham. Man kan aldrig være sikker på, at han siger sandheden. Selvfølgelig, når det er den basale kultur, er det meget alvorligt for os, for i en kristen kultur prøver vi på at opdrage vores børn til at sige sandheden. Det betyder ikke, at de altid gør det - vi gør det ikke altid - men når vi lyver, ved vi, at vi har begået noget forkert. Det er simpelthen ikke tilfældet i islam«.

Lars Hedegaard, formand, Trykkefrihedsselskabet

Fra minut 6:25 i interviewet

Massevoldtægt er o.k.
»Når en muslimsk mand voldtager en kvinde, er det hans ret at gøre det«

»Når svenske piger bliver voldtaget, massevoldtaget etcetera, etcetera, er der intet galt i det, set fra et islamisk perspektiv. Dette er din ret«.

Lars Hedegaard, formand, Trykkefrihedsselskabet

Fra minut 15:50 i interviewet

Voldtager børn

»De voldtager deres egne børn. Det hører man hele tiden. Piger i muslimske familier bliver voldtaget af deres onkler, deres fætre eller deres far«.

»Kvinder har ingen værdi. De er ikke mennesker. Deres funktion er som livmoder - de bærer krigernes afkom og skaber nye krigere, men ellers... Nuvel, de kan bruges til seksuelle formål, men ellers har de ingen værdi«.

Lars Hedegaard, formand, Trykkefrihedsselskabet

Fra minut 17:37 i interviewet

Lars Hedegaard har siden tage til genmæle. Han skriver blandt andet »det er naturligvis ikke noget, der foregår i hver eneste muslimske familie. Jeg hævder heller ikke, at det foregår i de fleste. Men jeg er nødt til at forholde mig til de indikationer, der foreligger«.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden