Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt

Debora 'Tippu' Lynge har i 17 år med kærlig men bestemt hånd styret værestedet Angakok på Pusherstreet og holdt hashandlere og øldrikkere ude. Nu er hun stoppet, og det alkoholfrie værested er lukket og i krise uden penge til en ny leder. »Jeg er frygtelig ked af det - det er jo lidt mit barn, siger 'Tippu'.

København
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Paradoks på Christiania: Midt på Pusher Street ligger et alkoholfrit værested for grønlændere. 'Tippu' holdt hashhandlerne væk, men nu kan hun ikke mere

’Tippu’ har i 17 år sikret et frirum uden druk og med mindre hashrygning på Pusher Street. Men nu må hun sige stop, og værestedet er lukket efter nej til støtte til ny leder. Samarbejdspartnere: »Vildt underprioriteret« indsats for udsatte grønlændere får et knæk.

København
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Midt på landets mest ulovlige gade, Pusher Street på Christiania, findes en dør, der kan lukke gadens kriminalitet, hashhandel og drikkeri ude og skabe et frirum for de grønlændere, der har brug for at hvile ørerne, hovedet, sjælen og være sammen med andre fra deres egen kultur – uden at der er bajere på bordet eller tjald til salg.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden