Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Denne artikel er en gave fra Flemming Christiansen. Som Politiken-abonnent kan du ubegrænset dele artikler med dine venner og familie.
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

For at få penge til byggeri af metroen er alle ledige arealer blevet inddraget. Herunder fredede dele af Amager Fælled..

København
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

S-minister giver Københavns S-overborgmester kold skulder: Ingen statspenge til næste metro

Overborgmester Frank Jensens ønske om, at København ikke i fremtiden skal blive ved med at betale for byggeri af byens metro, afvises af transportministeren: »København er heldigvis ikke længere fattig som i 1980’erne«.

København
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Københavns Kommune og byens udviklingsselskab By & Havn har om få år ikke flere ubebyggede grunde og grønne områder tilbage, som kan sælges og bruges til at finansiere byggeri af de næste store metroprojekter. Dermed »tørrer mulighederne ud« for at udvikle hovedstaden som hidtil, som overborgmester Frank Jensen (S) udtrykte det i Politiken forleden.

Tillykke med gaven!

Du skal blot oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden