Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Vi er taget på tur med en tilfreds Frank Jensen og møder en vred borger og en Venstre-profil, der måske vil kunne true bykongen

Ved årsskiftet har Frank Jensen været Københavns overborgmester i ti år. Nu er planen at stille op for fjerde gang i 2021. Det kan gøre hans borgmesterepoke længere end forgængere som Kramer Mikkelsen og Egon Weidekamp. Politiken har taget en tur i Cityringen med Frank Jensen. Han ser en by med plads til mange forskellige mennesker, møder en vred borger og støder ind i en Venstre-profil, der afviser at være den, der kan vippe overborgmesteren af pinden.

FOR ABONNENTER

To timers rundtur på Cityringen med Københavns overborgmester, Frank Jensen (S), er ved at være ved vejs ende. Aftenmørket har erobret gråvejret ud for trappen ved metrostation Gammel Strand. Det er fjerde og sidste gang på ruten, vi gør et stop for at kigge på byen oven over os. Vi har kørt rundt for at tale om det København, han 1. januar har præsideret over i ti år.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden