Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Joachim B. Olsen (LA) (tv.) og Pelle Dragsted (EL)

Folketingsvalg 2019
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Joachim B. Olsen om sin bedste politiske modstander: Pelle Dragsted er ikke typen, der bærer nag. Vi går hårdt til hinanden, men bagefter er der nulstillet

Hver dag under valgkampen kårer en politiker sin bedste politiske modstander.

Folketingsvalg 2019
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Joachim B. Olsen (LA): »Jeg kan næppe finde en politiker, som jeg er mere uenig med end Pelle Dragsted (EL). Jeg har dog stor respekt for ham som politiker og betragter ham som en god kollega. Pelle går altid til stålet og er en passioneret politiker, der virkelig brænder for sin sag. Han er samtidig kvik i pæren og altid godt inde i stoffet. Pelle og jeg sidder i Skatteudvalget sammen og har krydset klinger i utallige debatter. Vi går ofte hårdt til hinanden, men Pelle er ikke typen, der bærer nag. Det er ligesom en fodboldkamp – der kan være masser af svinestreger i kampens hede, men når dommeren fløjter af, giver vi hinanden hånden. Så er der nulstillet. Sådan er det med Pelle.«

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden