0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sådan oplevede Løkke sit første døgn: Jeg besøger The Magic Man, der har hjulpet mig til at kunne løbe – jeg er jo ikke i samme kampform som ved sidste valg

Løkke nåede både forbi sin magic man og fik kreeret en omgang bøffer med asparges til familien i døgnet lige før valgudskrivelsen.

FOR ABONNENTER

Det er ikke nogen ny beslutning, at jeg havde tænkt mig, at der skulle udskrives valg her tirsdag. Det er også derfor, jeg allerede i sidste uge lavede om på en aftale om at tale på mediernes årsdag. Det blev ændret fra klokken et eller andet til noget andet. Mandag tillader jeg mig at sove lidt længe på Marienborg, hvor jeg overnatter.

Jeg kan sige helt præcis, hvad jeg får at spise. Jeg får en solsikkebolle, som min datter havde købt. Fredag aften smurte vi 50 sandwiches til Bergurs kampagnehold, der skulle ud at hænge plakater op lørdag. Der er 3 af de der solsikkeboller i overskud. Sidste lørdag var jeg på Køge Torv, hvor jeg købte noget gammel ost med kommen. Så jeg får en solsikkebolle med gammel ost og en kop kaffe.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu