Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Socialdemokratiet plan for udlændingepolitik
blev fremlagt i Socialdemokratiets gruppeværelse på Christiansborg fredag eftermiddag. Her deltog spidskandidat til Europa-Parlamentet Jeppe Kofod, S-formand Mette Frederiksen, udlændingeordfører Mattias Tesfaye og udenrigsordfører Nick Hækkerup.
Foto: Martin Lehmann

Socialdemokratiet plan for udlændingepolitik blev fremlagt i Socialdemokratiets gruppeværelse på Christiansborg fredag eftermiddag. Her deltog spidskandidat til Europa-Parlamentet Jeppe Kofod, S-formand Mette Frederiksen, udlændingeordfører Mattias Tesfaye og udenrigsordfører Nick Hækkerup.

Folketingsvalg 2019
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Socialdemokratiets udlændingeordfører: »Vi har ikke nogen udtømmende liste om, hvad vi betragter som bred udlændingepolitik«

Selv om Socialdemokratiet har fremlagt et udlændingepolitisk udspil, er det usikkert, hvad der skal ske med blandt andet ydelser.

Folketingsvalg 2019
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Socialdemokratiet går til valg på at bevare, hvad S-formand Mette Frederiksen har kaldt »den brede udlændingepolitik«. Imidlertid har partiet ingen udtømmende liste over, hvad den dækker.

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden