Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Her er Løkkes to sider: Beleven, charmerende, eddikesur og rasende bitter

På et dramatisk hovedbestyrelsesmøde lørdag traf Lars Løkke Rasmussen beslutningen om at trække sig som formand for sit parti.

Landets mest erfarne og tungest funderede politiker har gennem ti år som partiformand og tyve år i toppolitik bevist, at man godt kan beklæde landets tungeste poster uden at gemme mennesket og de personlige skavanker væk bag en stiliseret politikermaske.

Men siden 2014 har Lars Løkke Rasmussen aldrig kunnet løfte sig ud af den dunst af pamperi, som historierne om partiindkøbte underbukser og Mallorca-rejser til familien førte med. ’Privat-Lars’ og ’Statsminister-Lars’ er aldrig rigtig blevet skilt ad.

Her kan du genlæse Politikens portrætter af ham fra valgkampen.

FOR ABONNENTER

Sådan er det ikke længere. Gennem sine ti år helt på toppen af dansk toppolitik har statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) udviklet sig til et levende bevis på, at det godt kan lade sig gøre at kombinere et superkrævende job med at vise sig frem som menneske med alle de styrker, skavanker og laster, det indebærer.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden