0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Her er Løkkes to sider: Beleven, charmerende, eddikesur og rasende bitter

På et dramatisk hovedbestyrelsesmøde lørdag traf Lars Løkke Rasmussen beslutningen om at trække sig som formand for sit parti.

Landets mest erfarne og tungest funderede politiker har gennem ti år som partiformand og tyve år i toppolitik bevist, at man godt kan beklæde landets tungeste poster uden at gemme mennesket og de personlige skavanker væk bag en stiliseret politikermaske.

Men siden 2014 har Lars Løkke Rasmussen aldrig kunnet løfte sig ud af den dunst af pamperi, som historierne om partiindkøbte underbukser og Mallorca-rejser til familien førte med. ’Privat-Lars’ og ’Statsminister-Lars’ er aldrig rigtig blevet skilt ad.

Her kan du genlæse Politikens portrætter af ham fra valgkampen.

FOR ABONNENTER

Sådan er det ikke længere. Gennem sine ti år helt på toppen af dansk toppolitik har statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) udviklet sig til et levende bevis på, at det godt kan lade sig gøre at kombinere et superkrævende job med at vise sig frem som menneske med alle de styrker, skavanker og laster, det indebærer.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.