Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

DF: Hoteller skal have klare regler

Politikere afviser lovsjusk i terrorpakke, men erkender, at regler for hoteller og kroer skal skæres ud i pap, så telefoner og Internet kan overvåges.

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ingen vej udenom for landets hoteller, kroer og campingpladser:

De skal hjælpe myndighederne med at overvåge Internet og telefoner, og hvis de har brug for ekstra hjælp til at forstå terrorloven, skal de have det.

DF afviser sjusk

Sådan lyder det samstemmende fra ordførerne på området fra Dansk Folkeparti og De Konservative, der samtidig afviser, at loven er sjusk.

»Hvis der er forståelsesproblemer, så må vi skære det ud i pap. Jeg vil gennem retsudvalget sikre mig, at det sker«, siger Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti.

Ifølge brancheforeningen Horesta er mange hoteller og kroer i vildrede og vil derfor ikke vil være i stand til at leve op til reglerne, der træder i kraft 15. september. Horesta råder sine medlemmer til at klappe hesten, før de investerer i dyre løsninger.

ritzau

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden