Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hoteller: Terrorlov er lovsjusk

Mange hoteller er så usikre på ny lov, at de venter med at investere i nyt, dyrt udstyr, der kan overvåge telefonsamtaler og internet.

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Selv om der kun er få dage, til loven træder i kraft, kan mange af landets hoteller, kroer og campingpladser ikke leve op til nye krav om at overvåge telefonsamtaler og internet.

Hotellerne og deres organisation er så meget i vildrede med terrorloven, at mange af dem slet ikke har købt det udstyr, de skal bruge for at leve op til kravene i loven, der træder i kraft 15. september.

»Det er mange penge, der skal investeres, og vi anbefaler vores medlemmer at klappe hesten, indtil vi får klarhed over, hvordan loven egentlig skal tolkes«, siger Jens Zimmer Christensen fra brancheforeningen Horesta.

»Lovsjusk«

Horesta har flere gange spurgt Justitsministeriet om, hvordan loven skal tolkes, men uden at få svar.

»Det er lovsjusk af værste skuffe«, siger Jens Zimmer Christensen.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

Podcasts

 • 
  Strassbourg - EU - Parlament - Parliament - Europa - afstemning - Vote - Portræt - Reportage (ikke Brussel)

  På søndag har du chancen for at sætte dit eget lille personlige præg på, hvordan EU i fremtiden skal tackle nogle af Danmarks og klodens helt store udfordringer. Men hvor mange af de beslutninger, som lægger rammerne for vores hverdag, træffes egentlig i Bruxelles?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

Forsiden