Lars Løkke Rasmussen (tv.) og Søren Pind sendte regningen for 20 snapse og 5 fadøl til de københavnske skatteydere. Arkivfoto.
Foto: Peter Hove Olesen

Lars Løkke Rasmussen (tv.) og Søren Pind sendte regningen for 20 snapse og 5 fadøl til de københavnske skatteydere. Arkivfoto.

Politik

Pind og Løkke på skatteyderdruk

Regningen for 20 snapse og 5 fadøl til Søren Pind og Lars Løkke Rasmusssen endte hos Københavns skatteydere.

Politik

Da finansminister Lars Løkke Rasmussen (V) og Venstres udenrigsordfører, Søren Pind, i 2004 holdt et frokostmøde på Cafe Petersborg i København, drak de tilsammen 20 snapse og 5 fadøl.

Søren Pind sendte den samlede regning for middagen på 1.095 kr. - heraf 781 kr. for alkohol - videre til skatteyderne.

Forelagt mængden af alkohol svarer Søren Pind i dag:

»Ja, det skal nok passe«.

Løkke er tavs
Han påtager sig hele ansvaret, men ønsker ikke at gå i detaljer. Han oplyser, at han selv gik hjem efter mødet, som han betegner som glimrende.

Finansminister Lars Løkke Rasmussen afviser helt at kommentere sagen over for Ekstra Bladet. Han måtte for knap et år siden erkende massivt rod i egne bilag.

Ekstra Bladet har gennemgået Søren Pinds samlede repræsentationskonto for årene 2003, 2004 og 2005, da han var bygge- og teknikborgmester i København. Bilagene viser, at frokostmødet med Lars Løkke Rasmussen ikke er et enkeltstående tilfælde. I en stribe tilfælde har Søren Pind ladet skatteborgerne betale for drinks, vin og øl til sig selv og politiske venner.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce