Moral. Peter Christensen giver ikke meget for de S-politikere, der siger ét og gør noget andet, når det handler om dem selv.
Foto: FINN FRANDSEN

Moral. Peter Christensen giver ikke meget for de S-politikere, der siger ét og gør noget andet, når det handler om dem selv.

Politik

Venstre kalder S-lederes skolevalg dobbeltmoralsk

S-toppen skal ikke moralisere over andre, når den selv sender børnene i privatskole, lyder det fra Venstre.

Politik

Det er dobbeltmoralsk, at førende socialdemokratiske politikere fravælger folkeskolen og sender deres børn i privatskole.

Det mener Venstres politiske ordfører, Peter Christensen.

»Det står i skærende kontrast til de angreb, det samme parti har rettet mod de mange forældre, der har valgt at gøre brug af private tilbud«, siger Peter Christensen til TV 2 News.

Tidligere på ugen kom det frem, at socialordfører Mette Frederiksen (S) har besluttet at sende sin datter i privatskole, selv om hun tidligere har klandret de forældre, der ikke bliver i folkeskolen og kæmper for at gøre den bedre.

Thornings datter savner vennerne

Også politisk ordfører Henrik Sass Larsen har barn i privatskole, og i dag fortalte S-formand Helle Thorning-Schmidt, at hendes ældste datter skifter den lokale folkeskole på Østerbro ud med den populære privatskole Ingrid Jespersens Skole, fordi flere af datterens venner går i skole dér.

Peter Christensen understreger, at forældre selv ved, hvad der er bedst for deres børn.

»Men når der netop er blevet løftet pegefingre fra S-ledelsen og moraliseret over de valg, forældre træffer, og man nu selv gør det samme, så kan man ikke kalde det andet end dobbeltmoralsk«, siger Peter Christensen til TV 2 News.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden