Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
 FINN FRANDSEN
Foto: FINN FRANDSEN

Moral. Peter Christensen giver ikke meget for de S-politikere, der siger ét og gør noget andet, når det handler om dem selv.

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Venstre kalder S-lederes skolevalg dobbeltmoralsk

S-toppen skal ikke moralisere over andre, når den selv sender børnene i privatskole, lyder det fra Venstre.

Politik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det er dobbeltmoralsk, at førende socialdemokratiske politikere fravælger folkeskolen og sender deres børn i privatskole.

Det mener Venstres politiske ordfører, Peter Christensen.

»Det står i skærende kontrast til de angreb, det samme parti har rettet mod de mange forældre, der har valgt at gøre brug af private tilbud«, siger Peter Christensen til TV 2 News.

Tidligere på ugen kom det frem, at socialordfører Mette Frederiksen (S) har besluttet at sende sin datter i privatskole, selv om hun tidligere har klandret de forældre, der ikke bliver i folkeskolen og kæmper for at gøre den bedre.

Thornings datter savner vennerne

Også politisk ordfører Henrik Sass Larsen har barn i privatskole, og i dag fortalte S-formand Helle Thorning-Schmidt, at hendes ældste datter skifter den lokale folkeskole på Østerbro ud med den populære privatskole Ingrid Jespersens Skole, fordi flere af datterens venner går i skole dér.

Peter Christensen understreger, at forældre selv ved, hvad der er bedst for deres børn.

»Men når der netop er blevet løftet pegefingre fra S-ledelsen og moraliseret over de valg, forældre træffer, og man nu selv gør det samme, så kan man ikke kalde det andet end dobbeltmoralsk«, siger Peter Christensen til TV 2 News.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden